Waarom kindhuistuin.com?

Haai! Wat gezellig dat je even op mijn blog komt kijken. Eerder had ik veel lol met het rommelige moestuinblog Ikmoestuinieren en nu zit ik weer in een andere fase van mijn leven, dus is het tijd voor een ander blog.

Ik ben Chantal. Ik ben 42 jaar oud, kreeg lekker laat twee kinderen (meiden) en woon samen met Biem. Ik ben radiopresentatrice, voice-over en nieuwslezer. Ik werk voor RTV Rijnmond en Sky Radio. Twee banen, ja. Full-time aan de slag, hup hup!

Langzaam maar zeker kom ik er achter wat het moederschap met je doet en wat het inhoudt om alle ballen in de lucht te houden. En dat valt niet mee, kan ik je vertellen. Het is natuurlijk óók allemaal erg leuk, want ik ben dol op mijn werk én mijn kinderen.

Op dit blog schrijf ik af en toe het één en ander van me af. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Ik schrijf over de kinderen, over het huishouden en ook over tuinieren, wat zeker ook een passie van me is.

Groetjes!

Chantal

 

 

 

3 gedachten over “Waarom kindhuistuin.com?

Voeg uw reactie toe

  1. Ziet er goed uit je verhaal en wil dit zoiezo blijven volgen………ik wens je heel veel succes met de bevalling en de verhuizing en veel succes in jullie nieuwe toekomstige woning samen met je man en Dochter Merel…….=D !!!.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑