Waarom kindhuistuin.com?

Dit is een blog over de dingen die mij bezighouden. Ik ben moeder, ik ben partner van Biem, ik ben zzp-er, ik ben een ex-Randstedeling, ik ben enthousiast aan het tuinieren, ik probeer te gezond te koken, ik wil mijn huis megatrendy inrichten, ik wil leuke dingen doen met mijn gezin, ik wil duurzaam doen maar dat mislukt steeds… Kortom: Ik rommel maar wat aan.

 

3 gedachten over “Waarom kindhuistuin.com?

Voeg uw reactie toe

  1. Ziet er goed uit je verhaal en wil dit zoiezo blijven volgen………ik wens je heel veel succes met de bevalling en de verhuizing en veel succes in jullie nieuwe toekomstige woning samen met je man en Dochter Merel…….=D !!!.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: