VLOG! Koken voor hongerige kinderen

Nou. Ik moet tegenwoordig drie keer per week koken voor de hongerige meute. Normaal gesproken kook ik nooit, want mijn vent kan dat veel beter en goedkoper. Hij raakt de weg niet kwijt in de supermarkt, hij weet wat er in de aanbieding is en wat alles kost. Vervolgens maakt hij er een smakelijke, gezonde maaltijd van, die iedereen ook daadwerkelijk lust.

Ik daarentegen doe aan paniek-winkelen. Ik ga de supermarkt in met honger en gooi met een waas voor mijn ogen lukraak dingen in mijn mandje. Bij de kassa schrik ik me gek van het af te rekenen bedrag. En vaak mislukt mijn kooksel ook nog danig. Ik snap niet hoe dat kan, want vroeger kookte ík altijd en was het lekker.

Misschien verleer je het als je het een tijd niet doet? Geen idee. Anyway, nu is het rooster van mijn verkering anders en moet ik dus wel maaltijden in elkaar draaien en de kinderen voeden voordat ze het huis afbreken.

Met nul inspiratie en weinig tijd vind ik dat moeilijk. Afijn, gisteren vroeg ik op facebook om makkelijke recepten en kreeg ik 120 reacties. Hatsee. Dat schiet lekker op.

En om dat te vieren maakte ik gisteren zowaar een vlog, om het resultaat te tonen. Hier is de link: Koken met Quak

WAARSCHUWING: BEVAT BEELDEN VAN HUILENDE KINDEREN

Een gedachte over “VLOG! Koken voor hongerige kinderen

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: