Stijl van Karin

karin

MERKEN G-star, Scotch & Soda, Penn & ink, Yaya, Hema, H&M WEBWINKEL Ik haat online shoppen! Af en toe een h&mmetje voor de meisjes STOM Shirts met teksten waar je niks mee hebt. Witte sokken DOL OP Chocola, rijstwafels met amandelpasta, mijn lief en mijn meisjes LINGERIE Voornamelijk zwart. Sinds de bevallingen geen stringetjes meer, die zitten echt af-schuw-e-lijk! En cupje A zonder push up kussentjes, want dat is echt geen gezicht! LEVENSMOTTO Eh… ZONNEBRIL Ray-ban, beetje klassiek model DUURSTE AANKOOP Een donsjack van The North Face van €400 of was het nog in het gulden-tijdperk?🤔 SPORTLOOK  Zwarte leggings of met hysterische print. Afhankelijk van het weer een shirt, hemdje, regenjack of alles tegelijk GROOTSTE MISKOOP Een roze glitterbloesje van heel brandbaar materiaal. Hoe kwam ik er bij? MODEBUDGET Heb ik niet. Ik heb een hekel aan winkelen. Ik ga 2 keer per jaar naar een winkel in het dorp en daar koop ik alles wat ik nodig heb SNEAKERS Zwart. Nike, New Balance, Asics<<<<<<<

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: